Kurssit
  SYKSYN 2021 KIVIPAJAN KURSSITARJONTAA

  • Kansalaisopiston Korukivi- ja korupohjakurssi on marraskuussa 2021. Kurssi on täynnä. Seuraava vastaava kurssi on syksyllä 2022.


  • Koruja ja muita muistoja vanhoista lautasista. 
    Palanen posliinilautasesta


    Pajalla voidaan tehdä rikkoutuneista lautasista esim. riipuksia. Näitä kursseja voidaan järjestää vaikka tilauksesta. Kokoa 2-4 hengen ryhmä ja ota yhteyttä kivipajavastaavaan Jukkaan. Yhteystiedot etusivulla. Kurssin kesto 3-4 h ja hinta on kivipajan jäsenille 15 e/osallistuja ja muille 20 e/osallistuja.

  •  Pajalla voidaan tehdä matkoiltasi keräämistäsi kivistä esim. riipuksia. Voit tehdä niitä pientä korvausta vastaan ohjattuna pajallamme itse tai teettää niitä meillä. Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä, yhteystiedot tämän sivun lopussa.
Matkamuistokivi


  • Pajallamme pidetään myös Kivenhionnan peruskursseja. Ne ovat kestoltaan neljä tuntia. Kurssit pidetään tilauksesta eli, jos olet kiinnostunut oppimaan kivenhionnan perusteet, niin kokoa 4-6 hengen ryhmä ja ota yhteyttä pajavastaava Jukkaan. Sitten voitte sopia hänen kanssaan kurssin ajankohdan. Kurssin hinta on 20 e/osallistuja.

Tarkempia tietoja kursseista pajavastaava Jukka Pesoselta. Yhteystiedot, jotka löytyvät myös etusivulla, ovat: pesonju554@gmail.com tai 040 7584899.